Welke brokers zijn aan te raden?

Bent u op zoek naar Welke brokers zijn aan te radeneen geschikte broker? Wij hebben een aantal van de brokers voor u bekeken en vertellen u graag meer waar u op dient te letten om een geschikte uit te kiezen. Kijk bijvoorbeeld naar de transactiekosten die u betaalt en de mogelijkheden die u aan de andere kant heeft. Hoe zit het met de betrouwbaarheid van de broker en kunt u er op een gebruiksvriendelijke manier handelen? Let verder op de snelheid waarmee de broker de orders uit zal voeren en de technische moeilijkheid van de software. Uit ons overzicht blijkt dat bijvoorbeeld Plus500, Markets.com en Interactie Brokers goede brokers vormen, dus maak daar een account aan of kijk er naar de mogelijkheden.

 

Transactiekosten en mogelijkheden

Ga bij de verschillende brokers in ieder geval op zoek naar de transactiekosten die u betaalt, op het moment dat u er wenst te handelen. De transactiekosten gaan af van het bruto rendement dat u maakt, waardoor het de moeite waard is om op zoek te gaan naar een voordelige broker. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de meest goedkope broker u niet altijd de beste mogelijkheden te bieden heeft. Vergelijk de transactiekosten van de goede brokers dus ook altijd met het aantal mogelijkheden tot handelen dat u heeft.

 

Betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Kijk ten tweede goed naar de betrouwbaarheid van de brokers, op het moment dat u deze met elkaar wenst te vergelijken. Staat de broker onder toezicht van de AFM in Nederland, of een internationale instelling die de wetgeving goed in de gaten houdt? Dit zorgt ervoor dat u op een betrouwbare manier kunt handelen en u zich daar zo min mogelijk zorgen over hoeft te maken. Probeer een demo account bij de verschillende brokers aan te maken. Op die manier krijgt u een beeld van de gebruiksvriendelijkheid en kunt u nagaan of u de software die u er tot uw beschikking heeft gemakkelijk onder de knie kunt krijgen.

 

Snelheid en technische moeilijkheid

De snelheid van een broker valt iets minder goed te testen, maar in veel van de gevallen vertelt men u daar graag meer over. Des te sneller u een order uit kunt laten voeren, des te beter het mogelijk is om in te spelen op kansen die zich voordoen in de markt. Kies daarom voor een snelle broker. Houd aan de andere kant rekening met de technische moeilijkheid van de software die de broker gebruikt. Wilt u voor het eerst gaan beleggen of speculeren? Dan is het wellicht niet niet verstandig om gebruik te maken van de meest professionele software.

 

Plus500, Markets, Interactive Brokers

Het is in ieder geval een goed idee om eens een demo account aan te maken bij Plus500, bij Markets.com en bij Interactive Brokers te gaan kijken. Dit zijn brokers die goed uit onze test komen en de zaken goed op orde lijken te hebben. U kunt er op een voordelige manier handelen, het is mogelijk om gebruik te maken van een welkomstbonus en u kunt er rekenen op voldoende mogelijkheden. Daarnaast kunt u een technische analyse maken van koersen, maar zit de software aan de andere kant niet te ingewikkeld in elkaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *