Plus500

Krijg hier informatie over Plus500!

Plus500

Plus500 weet in Nederland de laatste jaren flink aan populariteit en bekendheid te winnen. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van €25,- welkomstbonus (T&C’s van toepassing) zonder een eerste storting te doen. Ook kunt u rekenen op een aantrekkelijke stortingsbonusbonus op het moment dat u wel een storting doet. Plus500 is een interessante broker, die de moeite van het bekijken zeker waard is.

 

Tips bij Plus500

Het is bij Plus500 verstandig om u te richten op de korte termijn. Het is een online broker die u de mogelijkheid biedt om te handelen in verschillende derivaten. Houd u bezig met daytrading en zorg er op die manier voor dat u op korte termijn een aantrekkelijk rendement kunt maken. Het is daarnaast verstandig om niet direct op te geven na een eerste misser, aangezien de uiteindelijke winst over zal blijven na aftrek van de enkele verliezen die u maakt.

 

Geschiedenis

Plus500 is actief sinds 2008, wat aangeeft dat het nog een relatief jong bedrijf is. Het was destijds één van de eerste aanbieders van een online beursplatform, dat u de mogelijkheid bood om zelf in aandelen te handelen. U kon dit allereerst doen via CFD’s, zonder dat het nodig was om een commissie te betalen. In 2010 kwam Plus500 bovendien met een webapplicatie, waardoor het niet langer nodig was om software te downloaden. In plaats daarvan kunt u er online mee aan de slag. Maandelijks zijn er meer dan een miljoen beleggers actief, wat aangeeft dat Plus500 uit heeft weten te groeien tot een grote online broker.

 

Handelen op diverse systemen

Uiteraard kunt u via Plus500 handelen op een aantal verschillende systemen. Voorheen diende u de software te downloaden op een computer met Windows, maar hier zijn een aantal mogelijkheden bijgekomen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de webapplicatie op een van de overige systemen, of ga aan de slag met de mobiele applicatie. Dit biedt u de mogelijkheid om altijd en overal een order te plaatsen, om er zeker van te zijn dat u op tijd in en uit kunt stappen en dat u een aantrekkelijk rendement kunt maken.

 

Beleggen in verschillende producten

Uiteraard heeft u bij Plus500 de mogelijkheid om te beleggen in een aantal verschillende producten. Handel in de CFD’s met zeer lage kosten, of maak gebruik van de grondstoffen die er beschikbaar zijn, zoals olie en koper. Verder staat Plus500 bekend om de grote aandelen die relatief volatiel zijn. Het grote voordeel hiervan is dat ze u de mogelijkheid bieden om op korte termijn toch een interessant rendement te maken. Houd de posities slechts enkele minuten of uren vast en zorg er daarmee voor dat u een mooi rendement kunt maken met de beleggingen die u via de online broker Plus500 doet.

 

Handige tools

Verder zijn er een aantal beleggingstools beschikbaar bij Plus500. Maak bijvoorbeeld gebruik van de verschillende indicatoren, zoals de candlesticks en de lijngrafieken. U kunt diverse indicatoren oproepen om een beeld te krijgen van de trends en de mogelijke reversals die er plaats zullen vinden. Uiteraard kunt u het tijdsframe zelf aanpassen en krijgt u realtime informatie, zodat u op basis daarvan de juiste beslissingen kunt nemen. Plaats stop-loss opties en zorg er daarmee voor dat er automatisch transacties plaats zullen vinden. Op die manier zorgt u er met Plus500 voor dat u kunt handelen op de manier die u wenst.

 

Voordelen Plus500

Plus500 is een interessante online broker, waar u de mogelijkheid heeft om op een relatief eenvoudige manier te handelen. U kunt zowel long als short gaan op de verschillende beleggingsproducten en daarnaast gebruik maken van een aantal derivaten. Dit biedt haast professionele mogelijkheden, terwijl u voor ieder gewenst bedrag in kunt stappen. Ook de stortingsbonussen die Plus500 biedt zijn natuurlijk erg interessant (T&C’s van toepassing), aangezien die het mogelijk maken om een aantrekkelijk rendement te realiseren. Verder kunt u gebruik maken van een demo-account, waarmee u ervoor zorgt dat u alle mogelijkheden eerst gewoon eens uit kunt proberen.

 

Nadelen Plus500

Aan de andere kant zitten er ook enkele nadelen aan Plus500, waardoor het van belang is om daar rekening mee te houden. Het is bijvoorbeeld een Engelstalig bedrijf, wat ervoor zorgt dat de ondersteuning beschikbaar is in het Engels. Bovendien is het bij uitbetaling van belang om een kopie van uw identiteitsbewijs toe te sturen. Dit brengt op zich geen problemen met zich mee, maar het is iets waar we in Nederland over het algemeen niet aan gewend zijn. Plus500 heeft deze regel niet zelf ingesteld, het is ze opgelegd door de Financial Conduct Authority, iets waar Plus500 u graag meer over vertelt.

 

Storten en uitbetalen

Het uitbetalen verloopt vervolgens heel soepel, aangezien het mogelijk is om bedragen vanaf €100 uit te laten keren. Veel andere online brokers hanteren een hogere limiet, waardoor het prettig is om gebruik te maken van de diensten van Plus500. U zorgt er daarmee voor dat u kunt rekenen op een soepele manier van storten en uitbetalen. Het storten kan op een aantal verschillende manieren, waaronder met iDeal, Paypal en een creditcard. Bepaal wat voor u de meest interessante methode is en zorg er daarmee voor dat u kunt gaan handelen.

 

Conclusie Plus500

Plus500 is een zeer interessante online broker, waar u de mogelijkheid heeft om relatief eenvoudig aan de slag te gaan. Het is inmiddels de broker voor meer dan een miljoen actieve handelaren, wat aangeeft dat bijvoorbeeld de software er op een goede manier in elkaar zit. Maak gebruik van een demo-account om de verschillende mogelijkheden onder de knie te krijgen, of doe direct een eerste storting om gebruik te kunnen maken van de bonussen die er beschikbaar zijn. Wat uw voorkeur ook heeft, dankzij de mogelijkheden van Plus500 heeft ook u de mogelijkheid om via een online broker online te gaan beleggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *