Interactive Brokers

Interactive brokers

Interactive Brokers bestaat al tientallen jaren en is wat dat betreft een ervaren partij, op het gebied van het beleggen. De IB Group, het moederbedrijf van Interactive Brokers, bouwt al jaren aan elektronische mogelijkheden om het handelen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

De totale waarde van Interactive Brokers en aanverwante bedrijven bedraagt meer dan 5 miljard, waarmee het de grootste elektronische broker in Amerika is. Via Interactive Brokers vinden er dagelijks 582.000 transacties plaats, wat betekent dat men gebruik dient te maken van de meest innovatieve software om alles op de juiste manier te verwerken. De broker staat onder andere bekend om de scherpe prijzen, maar ook om het wereldwijde aanbod en de mogelijkheden op het gebied van trading technology en risk management.

 

Voordelen van Interactive Brokers

Interactive Brokers kreeg 4,5 sterren als low-cost broker van Barron’s Magazine, een belangrijke autoriteit op dit gebied. Bovendien krijgt het bedrijf al 10 jaar op rij 4 sterren of meer, wat aangeeft dat u er uitstekend terecht kunt om voordelig te handelen. U kunt er profiteren van 82% lagere kosten dan bij zes van de grootste concurrenten, waarmee Interactive Brokers u heel voordelig van dienst kan zijn. Daarnaast maakt men er gebruik van een volledig geautomatiseerd handelsproces. Dit maakt het mogelijk om de kosten verder te drukken en slechts een minimale commissie in rekening te brengen.

Daarnaast kunt u bij Interactive Brokers gebruik maken van SmartRouting. Dit maakt het mogelijk om op zoek te gaan naar de best beschikbare prijs op het moment dat u een order wenst te plaatsen. Op die manier betaalt u nooit teveel en heeft u bij Interactive Brokers de mogelijkheid om een maximaal rendement te realiseren.

Uit onafhankelijk onderzoek van de Transaction Auditing Group, Inc. is tenslotte gebleken dat Interactive Brokers significant betere prijzen levert voor de verschillende aandelen en opties, dan de andere spelers binnen de markt. Dat betekent dat u bij Interactive Brokers terecht kunt voor de beste mogelijkheden om lucratief te handelen.

 

Wereldwijd handelen

Verder kunt u bij Interactive Brokers over heel de wereld handelen, onafhankelijk van waar u zich bevindt. Het bedrijf is actief in 100 verschillende markten in 23 landen, waardoor de kans groot is dat ook de markt van uw keuze beschikbaar is. Uiteraard heeft u online direct toegang tot bijvoorbeeld de aandelen, opties, futures, forex, bonds, ETF’s en CFD’s. U heeft slechts uw account bij Interactive Brokers nodig om hiermee te handelen en u kunt dat uiteraard in verschillende valuta doen. De onderneming maakt het u op die manier graag zo gemakkelijk mogelijk om toe te werken naar een aantrekkelijk rendement.

Verder is Interactive Brokers wereldwijd gevestigd in landen als Amerika, Zwitserland, Canada, Engeland, Australië, Hongarije, Rusland, Japan, India, China en Estland. Wat dat betreft zit er altijd een kantoor in de omgeving en kunt u vanuit Nederland uiteraard telefonisch contact opnemen. Dankzij de geïntegreerde aanpak van Interactive Brokers kunt u vanuit iedere plek op aarde handelen en kunt u overal rekenen op de scherpe prijzen. Stort een bedrag in uw eigen valuta en handel daarmee over heel de wereld, op zoek naar een aantrekkelijk rendement als belegger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *