eToro

Krijg hier informatie over eToro

eToro is een van de online brokers die er op een heel gebruiksvriendelijke manier voor zorgt dat ook u de mogelijkheid heeft om te handelen. U hoeft er niet te werken met de ingewikkelde grafieken en tabellen zoals de professionele beleggers die hanteren, het is voldoende om na te gaan of u long of short wilt gaan en welke aandelen of commodities u aan weten te spreken. Indien u nog weinig ervaring heeft met andere online brokers is het in de meeste gevallen een goed idee om gebruik te maken van de software van eToro. Houd er echter rekening mee dat er geen stortingsbonus beschikbaar is. Dit is bij een aantal andere brokers wel het geval, waardoor u daar de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van een extra som geld, om mee te handelen.

 

Goede support

Aan de andere kant zet eToro hier een uitstekende support tegenover. Het bedrijf zorgt er op die manier voor dat u er in ieder geval niet alleen voor komt te staan, wanneer u ergens niet uitkomt. U kunt dan via de chat contact opnemen, maar het is aan de andere kant ook mogelijk om een email te versturen. Gebruik de chat vooral om korte vragen te stellen over de software, of over uw mogelijkheden. Een email helpt beter op het moment dat er sprake is van een probleem, waarvoor een van de medewerkers van eToro daadwerkelijk met de software aan de slag dient te gaan.

 

Handelen bij eToro

U kunt handelen door minimaal $50 te storten. Dit is een gebruikelijk bedrag, waardoor eToro er als online broker voor zorgt dat u ook met een klein bedrag aan de slag kunt. De minimale grootte van een lot is $1.000, maar u kunt gebruik maken van een maximale leverage van 400:1. Dat betekent dat u minimaal $2,50 in dient te zetten op een bepaalde positie, om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van eToro. U kunt handelen met relatief kleine bedragen, terwijl de leverage ervoor zorgt dat u aantrekkelijke rendementen kunt maken. Probeer de risico’s in de hand te houden, bijvoorbeeld door voldoende mogelijkheden achter de hand te houden om eventuele verliezen op te vangen of aan de andere kant zelfs terug te verdienen.

 

Social trading

Een van de unieke functies van eToro is het social trading. Het is een functie waar eToro in 2010 mee kwam en waarmee men ervoor zorgt dat u de mogelijkheid heeft om andere traders te volgen. Gebruik OpenBook om na te gaan welke trades anderen doen en hoe succesvol ze hiermee zijn. Bovendien heeft u de mogelijkheid om hun aankopen te kopiëren, om een net zo mooi rendement te kunnen maken. Het is mogelijk om dit automatisch te laten doen, zodat u er zelf zo min mogelijk omkijken naar zal hebben.

Het is een unieke feature van eToro, die het mogelijk maakt om de beste beleggers te volgen en relatief eenvoudig een mooi rendement te maken. Houd er aan de andere kant echter rekening mee dat het altijd van belang is om zelf goed na te denken over bepaalde transacties. Zorg ervoor dat ze aansluiten op uw persoonlijke strategie, zodat u een mooi rendement kunt maken met de posities die u op dat moment in uw bezit heeft. Uiteraard kunt u de software van eToro gebruiken om verschillende statistieken op te roepen en op basis daarvan vervolgens een beslissing te nemen.

 

Platforms

Uiteraard is eToro beschikbaar voor verschillende platforms. Het bedrijf richt zich traditioneel op de gebruiker van het Windows systeem, aangezien we daar nog altijd massaal mee werken. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het ook op basis van Linux of Mac mogelijk is om gebruik te maken van eToro. In dat geval is er een webtrader beschikbaar. Deze software kent dezelfde functies als de software voor Windows, al is het niet nodig om deze te downloaden. Het is wat dat betreft mogelijk om op de diverse platforms gebruik te maken van de software van eToro.

 

Handelsmogelijkheden

U heeft de keuze uit een aantal verschillende handelsmogelijkheden. Wilt u als beginner bijvoorbeeld graag aan de slag met een van de commodities? Kies dan voor goud, zilver of olie. Dit zijn de grondstoffen die dagelijks in grote aantallen verhandeld worden en daardoor laten zien dat het mogelijk is om op korte termijn een aantrekkelijk rendement te maken. Zorg er met een korte positie bijvoorbeeld voor dat u in kunt zetten op een scherpe daling of stijging van de prijs. Op het moment dat dit goed lukt kunt u met eToro gemakkelijk enkele tot tientallen procenten rendement per dag maken. Dankzij de leverage handelt u met grote bedragen, terwijl u aan de andere kant maar een relatief klein bedrag hoeft in te zetten.

Dit zorgt ervoor dat de software van eToro uitstekend geschikt is voor de beginnende belegger en een interessante optie vormt voor de meer ervaren belegger. Heeft u meer ervaring met het traden en verwacht u een professionele interface? Dan is het wellicht beter om gebruik te maken van Markets. Als beginner doet u er verstandig aan om aan de slag te gaan met eToro. U zorgt er dan voor dat u zich niet door de diverse statistieken en grafieken heen hoeft te worstelen, om te kunnen gaan handelen.

 

Storten bij eToro

Uiteraard kunt u bij eToro op een aantal verschillende manieren zorgen voor een storting. Maak bijvoorbeeld gebruik van Moneybookers (Skrill) of Neteller, op het moment dat u een bedrag wilt storten om daarmee te gaan handelen. Daarnaast kunt u een storting doen met een creditcard, waarbij u gebruik kunt maken van zowel MasterCard als VISA.

Over het geheel genomen is eToro een interessante online broker, waar u vooral als beginner goed terecht kunt. U zorgt er daar voor dat u de handelingen kunt doen die u wenst, om een interessant rendement te maken op de belegging die u doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *