5 trucs voor meer geld

Op welke manier kunt u uw inkomsten vergroten en meer geld binnenhalen?5 trucs voor meer geld

1. Overuren draaien

U kunt uw inkomsten vergroten en meer geld binnenhalen door elke week overuren te maken. Dit moet u natuurlijk wel doen in overeenstemming met uw werkgever. Sommige branches hebben het enorm druk en daar kunt u gebruik van maken door extra te werken. U kunt bijvoorbeeld kiezen om elke dag 1 uur langer door te gaan.

U maakt dan ongeveer 22 overuren in de maand en u zult hierdoor maandelijks ruim € 250,- meer kunnen verdienen.

 

2. Verhuren

Heeft u een groot huis met veel kamers? Gebruikt u 1 of meerdere kamers niet? Dan is het mogelijk om uw kamers te verhuren. U kunt ze bijvoorbeeld verhuren aan studenten en er financieel beter op worden. Wist u dat u tot een bedrag van € 3710,- per jaar vrijstelling krijgt van de belasting? U betaalt dan geen belasting en zo houdt u nog meer geld over elke maand! U kunt makkelijk € 250- € 350,- vragen voor een kamer.

 

3. Inkoop – Verkoop

U kunt op internet zoeken naar producten die goedkoop over te nemen zijn en dit weer met winst proberen te verkopen. U kunt bijvoorbeeld kijken naar auto’s. Heel veel consumenten hadden voor de crisis mooie en dure auto’s gekocht en jaren later hebben ze er enorm spijt van, omdat de maandelijkse lasten van deze auto’s heel erg hoog zijn. Meestal verkopen ze het voor een lage prijs, zodat ze snel van hun dure auto af zijn en de maandelijkse lasten niet meer hoeven te betalen. U kunt zulke auto’s met winst doorverkopen aan anderen. U kunt er ook voor kiezen om auto’s te exporteren naar andere landen, zoals: Polen, Yugoslavia, Kroatië etc. U kunt makkelijk een paar honderd euro per maand winst maken!

 

4. Reclame op uw auto

U kunt ervoor kiezen om reclame op uw auto te laten zetten. U maakt dan reclame voor producten of voor bedrijven. Het zijn stickers die op uw auto geplakt worden en het voordeel hiervan is dat u er geen extra moeite voor hoeft te doen en dat de opdrachtgever bekender wordt. De stickers worden geplakt op uw deuren of ramen. Door reclame te maken kunt u maandelijks tientallen of honderden euro’s in de maand extra verdienen. En het leuke hiervan is dat u  niet extra hoeft te werken!

 

5. Geneesmiddelenonderzoek

Wist u dat u deel kunt nemen aan een geneesmiddelenonderzoek? U ontvangt hier soms wel € 2000,- voor. Veel onderzoekers zoeken deelnemers waar ze producten op kunnen testen. Het zijn geen onderzoeken waar u iets aan overhoudt, maar ze testen het product en onderzoeken de bijwerkingen. Soms moet u enkele dagen blijven overnachten en na afloop krijgt u binnen een paar weken honderden tot duizenden euro’s op uw rekening gestort.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *