5 methodes om rijk te worden

Wat zijn 5 goede methodes om rijk te worden?5  methodes om rijk te worden

Er zijn heel veel manieren en methodes om rijk te worden. Maar welke methode past nou bij uw wensen? Hieronder kunt u bekijken welke van de 5 methodes het best past bij uw wensen.

 

Eigen bedrijf beginnen

Uw eigen bedrijf beginnen is een methode waar u heel rijk mee kunt worden. Maar een eigen bedrijf beginnen is niet zo heel gemakkelijk en er komt veel bij kijken. U moet een plan hebben en de bank proberen te overtuigen om geld te lenen. In sommige gevallen hoeft u niets bij de bank te lenen, wanneer u bijvoorbeeld een eigen vermogen heeft, of wanneer u geld kunt lenen van uw familie of vrienden. Door uw eigen bedrijf te beginnen kunt u veel meer geld verdienen dan werken bij een werkgever.

Stel u bent kok en werkt in een restaurant. U zult gemiddeld een salaris ontvangen van € 1350,- per maand. Door een eigen restaurant te beginnen, die vrijwel uniek is en door kwalitatieve producten aan te bieden, kunt u veel meer verdienen per maand. Doordat u elke maand meer verdient, kunt u bijvoorbeeld investeren in een nieuwe restaurant, een nieuw huis kopen en kijken naar een nieuwe auto!

 

Goed idee ontwikkelen

Stel u voor dat u een heel goed idee heeft bedacht en hier iets mee wilt doen. U kunt uw idee bijvoorbeeld verkopen of zelf helemaal uitwerken en uitbrengen. U kunt heel veel geld verdienen en er enorm rijk mee worden wanneer u iets heeft ontwikkeld wat nog niet bestaat. Bijvoorbeeld: de ontdekker van de paperclip is multimiljonair geworden door simpelweg een goed idee te ontwikkelen en uit te brengen.

 

Loterij winnen

U kunt enorm veel geld verdienen door deel te nemen aan loterijtrekkingen. De kans dat u wint is niet groot, maar als u geld wint kunt u in een klap miljonair worden. Een lot kopen kost weinig en wanneer uw per toeval het winnende lot heeft gekocht kunt u er enorm rijk mee worden!

 

Werken en bezuinigen

U kunt rijker worden door meer te werken en te kijken waar u op kunt bezuinigen. In plaats van 36 uur per week te werken kunt u kiezen om 48 uur per week te werken en elke maand makkelijk € 500,- meer verdienen. Als uw partner dit ook doet verdienen jullie samen maandelijks € 1000,- meer. Door onnodige kosten te schrappen en op de kleintjes letten, kunt u makkelijk € 200,- per maand besparen. U zult hierdoor € 1200,- in de maand extra overhouden en dit kunt u sparen of beleggen. Als u ervoor kiest om dit bedrag 10 jaar lang te sparen, heeft u een vermogen opgebouwd van € 132.000 exclusief rente!

 

Beleggen

U kunt ook ervoor kiezen om in plaats van te sparen, te beginnen met beleggen. Beleggen is tegenwoordig erg populair bij de consumenten en is lang niet zo risicovol als men denkt. Door alle jaarverslagen, doelstellingen en andere factoren goed te analyseren kunt u veilig beleggen en goede rendementen behalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *